Noticies

 Arxiu de Noticies
25 Mar 2009  PROPERS ACTES


Després de vacances reprendrem els assajos el 26 d’agost. LA PRIMERA ACTUACIÓ SERÀ EL 4 DE SETEMBRE, A RUBÍ.
VINE ALS ASSAJOS
Assajem al PATRONAT CULTURAL I RECREATIU –entrada per mossèn Jacint Verdaguer, 52, costat Mercat Centre-
Dimecres  de 20:00 a 22:30 i divendres de 20:30 a 21:30 la canalla i de 22:00 a mitjanit assaig general
ANIMA’T, APUNTA’T… T’ESPEREM !!

Adreça de Correu: [email protected]
Telèfon: 600762446


CASTELLERS DE CORNELLÀ – XXè ANIVERSARI

28 Ene 2009 INICI ASSAJOS 2009
Aquest DIVENDRES 27 DE FEBRER COMENCEM ELS ASSAJOS GENERALS. Recordeu que a partir d’ara tots els assajos de dimecres seran de 20:00 a 22:30 ininterromput canalla i general i els de divendres en l’horari habitual.

Ja ho saps, si vols fer castells t’esperem als nostres assajos. FAS FALTA A LA COLLA !!!

CALÇOTADA

Aquest diumenge 1 de març al pati del Patronat. Més informació en aquesta plana i a l’assaig de divendres.

Bona temporada 2009

15 Sep 2008 PROPERS ESDEVENIMENTS
JORDIADA

Aquest diumenge 19 d’abril es celebra la festa de la Jordiada al parc de Can Mercader de Cornellà

A LES 12:30 ACTUACIÓ AMB ELS XICS DE GRANOLLERS

Cal ser allà mitja hora abans. Objectiu: primera actuació de l’any amb dos castells de set. NO PODEU FALTAR !!!

NOTA: la actuació amb la Muixeranga d’Algemesí prevista per dissabte 18 ha quedat suspesa per causes alienes a la colla i a la organització de la Jordiada.

08 Jul 2008 VACANCES
VACANCES

PRIMER ASSAIG DESPRÉS DE VACANCES: DIVENDRES 29 D’AGOST

Primera actuació segona part de la temporada: 11 de setembre a Cornellà al matí (pilar Diada) i a Argentona a la tarda amb els Capgrossos de Mataró.

Bones vacances a tothom

25 Jun 2008 Cap de setmana 27, 28 i 29 de juny
Aquest cap de setmana el tenim ple d’activitats.

DIVENDRES: Assaig.Cinc de Set i Quatre de Set amb agulla, objectius pel diumenge a Sabadell. Important, com sempre, l’assistència de tothom i més… porta un amic o amiga. Ara més que mai fa falta gent a l’assaig si volem fer bons castells enguany.

DISSABTE: butifarrada al Patronat, al vespre. Va quedar pendent per Corpus per culpa de la pluja. Una bona ocasió de fer colla abans de l’actuacio de Sabadell

DIUMENGE: Aniversari dels Castellers de Sabadell amb l’objectiu esmentat abans. No cal dir la importància que té aquesta actuació pel futur de la colla aquesta temporada. Per horaris ho podeu consultar en aquesta portada o a l’apartat “actuacions”

US HI ESPEREM !!!

12 Jun 2008 ASSAIG CONJUNT DIVENDRES 13 DE JUNY
Aquest divendres vindrà al nostre local la colla dels Castellers d’Esplugues per a fer un assaig conjunt. Com sempre és de molta importància la vostra assistència però aquest cop, mes que mai, la vostra puntualitat. Cal fer proves del Cinc de Set i el Quatre de Set amb agulla tant nets com damunt la pinya i els d’Esplugues també faran les seves proves, així que ens apretarà el rellotge.

Recordeu que dissabte tenim una actuació important a Barcelona que ens ha de treure el mal gust de boca de la suspensió del Corpus

Us hi esperem

13 May 2008 CORPUS 2008
CORPUS 2008

L’ACTUACIO CASTELLERA DE CORPUS 2008 HA QUEDAT SUSPESA PER LA PLUJA. També la Butifarrada al Patronat

Castellers i Castelleres, no falteu als assajos que vénen ja que el Cinc i el Quatre amb Agulla són objectiu pel 14 de juny, al passeig del Born, i ens cal molta gent.

Que acabeu de passar una bona Festa Major si el temps ho permet

17 Mar 2008 Activitats segona quinzena març 2008
CASTELLERS, CASTELLERES…

*ACTUALITZAT EL CALENDARI D’ACTUACIONS FINS L’ESTIU. Consulteu l’apartat d’actuacions i reserveu dates a l’agenda. El calendari no està tancat definitivament. Poden sortir noves actuacions i canviar horaris, places i colles amb les qui actuem. Estigueu atents al web i a la cartellera dels assajos !!!

*JA HEM COMENÇAT ELS ASSAJOS!!!! , al pati del Patronat. Primer la canalla a les 20:30 hrs. i després general a les 22:00 hrs. AVÍS: Durant la Setmana Santa no hi ha assajos.

*Si estàs interessat en formar part de la colla passat per algun assaig o envia’ns un correu a [email protected] i rebràs tota la informació

03 Mar 2008 Activitats primera quinzena març 2008
CASTELLERS, CASTELLERES…

*ACTUALITZAT EL CALENDARI D’ACTUACIONS FINS L’ESTIU. Consulteu l’apartat d’actuacions i reserveu dates a l’agenda. El calendari no està tancat definitivament. Poden sortir noves actuacions i canviar horaris, places i colles amb les qui actuem. Estigueu atents al web i a la cartellera dels assajos !!!

*JA HEM COMENÇAT ELS ASSAJOS!!!! , al pati del Patronat. Primer la canalla a les 20:30 hrs. i després general a les 22:00 hrs. AVÍS: Les primeres tres setmanes sols assajarem els divendres.

*Si estàs interessat en formar part de la colla passat per algun assaig o envia’ns un correu a [email protected] i rebràs tota la informació

*El cap de setmana del 15 i 16 de març participem al torneig de futbol sala entre colles castelleres que es celebrarà a Vilafranca organitzat pels Castellers de Vilafranca. Qui s’animi a jugar que contacti a l’assaig amb l’Albert Montell. Recordar que es tracta d’equips mixtes i per a majors de 16 anys. A l’apartat “Noticies” trobareu un enllaç al web del torneig.

29 Feb 2008 Calçotada
*COMENCEM AQUEST DIVENDRES !!!! ELS CASTELLERS DE CORNELLÀ COMENÇEM ELS ASSAJOS AQUEST DIVENDRES DIA 29 DE FEBRER, al pati del Patronat. Primer la canalla a les 20:30 hrs. i després general a les 22:00 hrs. AVÍS: Fins a Setmana Santa sols assajarem els divendres.

*El diumenge dia 2 de març, al pati del Patronat, es farà LA CALÇOTADA de la colla. NO OBLIDEU DE PORTAR LA VOSTRA SALSA DE CALÇOTS, hi haurà premi per la millor !!! Els calçots, la carn, el beure ja els posa la colla…Més informació a l’assaig del divendres 29.

*Es convoca als pares i mares de la canalla a una reunió informativa d’inici de temporada el DIVENDRES 7 DE MARÇ, a les 21:30, a la sala gran del Patronal

  Pag.